Aktuális / Hírek arrow Tanulóink írták arrow Molly és Edina
Molly és Edina Nyomtatás E-mail
Active Image
A kis váci vegyes, alias MollykaÉn is azok közé az emberek közé tartozom, akik már gyerekkoruk óta nagyon, de nagyon vágytak egy kiskutyára… Könyörögtem, eladtam volna a lelkem egy édes kiskutyáért, de a szüleim nem adták be a derekukat. Majd "nagy" lettem, és 2010 májusában államvizsga előtt elhatároztam, hogy most itt az idő...


Elkezdtem szörfölgetni neten, majd kilyukadtam a Váci Zöld Menedék honlapján. Kiszúrtam egy kisfiút a képes katalógusból… kimentünk, hogy megnézzük egyik hétvégén… de végül egy kiActive Images fehér lányba szerelmesedtünk bele… őt hoztuk haza a nagy budapesti forgatagba. Persze „szülői engedély nélkül”.

Kicsi Huncutka Mollyvá változott, és beköltözött az ebédlő sarkába. Pár nap alatt otthon is érezte magát a királylány. Majd szüleim kocsiba ültek a hír hallatán, hogy kutya a házban… úristen… és már száguldottak is fel, hogy meglássák az illegálisan hazahozott kis árvát... kisebb szörnyülködés után (ami eltartott pár hétig) végre Molly meghívást kapott a szülői házba és a családi nyaralásra... Megnyerte őket is!

Elkezdtünk ligetezni és ott falkázni. Megismerkedtünk csúcszuper Emírkével és a többiekkel, akik kérdezték, nem akarunk-e Mollyval sulizni? Az elején kérettük magunkat, túl élénk hozzá, jó kutya, csak néha nem akar behívásra bejönni, vagy éppen húz a pórázzal, mint állat, de ááá… nincs vele annyi baj, majd megkomolyodik... (Bár titkon már tudtam, hogy kissé szívat minket.)

Active ImageAztán egyik este Döme vitte sétálni a kislányt, végül végig kergette a ligeten, és nem jött neki vissza, javasolta, hogy ideje lenne valami kutyasulit nézni neki... és persze nekünk is. Megnéztünk a konkurens kutyasulit és persze a Cerbit is. Majd végül a Cerbi mellett döntöttünk, ahol Molly megszeppenve lábnál jött és meglepően jól viselkedett. Már nagy változás az első órán bekövetkezett, így nem bántuk meg ezt a döntésünket sem. Smile Megtudtuk egyből, hogy zavar van a falkában, majd minden egyes órán újabb és újabb hibákra derült fény, amikre eddig nem is figyeltünk.

Jelen állás szerint: Molly idén elvégezte az alapot, és most a középvizsgára készülünk. Reméljük, csillagos 5-re vizsgázunk! (A csokit és virágot utána majd az öltözőnkbe kérjük!) Smile Csak ne jöjjön be a pályára süni, teknős, szúnyog, dongó, légy, macska, Emír, stb., mert akkor beindul a vadászösztön...Innocent

 
< Előző   Következő >

Rólunk

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrált? Itt megteheti. Regisztráció

Hírlevél


HTML formátum?RSS Hírek